dijous, 23 de juliol del 2009

Enterrat

El pròxim 3 d'agost començarà a Barcelona el rodatge del film ENTERRAT, escrit per Chris Sparling i dirigit per Rodrigo Cortés ("Concursant").



El llargmetratge estarà protagonitzat per l'actor del moment en EUA, Ryan Reynolds, qui després del seu recent pas per "X-Men: Lovezno" acaba d'estrenar amb enorme èxit "La proposició" i es prepara per a donar vida al protragonista de "The Green Lantern", la nova superproducció de la Warner basada en el personatge de DC Comics i que dirigeix Martin Campbell.

ENTERRAT és un thriller de màxima tensió en el qual Paul Conroy, conductor de transports i pare de família, desperta, enterrat viu, en un vell taüt de fusta. Sense saber qui pot haver-lo posat aquí i per què, només disposa d'un telèfon mòbil mig esgotat per a tractar d'escapar del seu agònic malson. La cobertura precària, la bateria i l'escassesa d'oxigen són els seus pitjors obstacles en una carrera a vida o mort contra el temps: Paul només disposa de 90 minuts per a assolir el seu rescat.

Rodada íntegrament a Barcelona, ENTERRAT és una producció de Versus Entertainment amb la col·laboració de The Safran Company i Dark Trick Films. La seva estrena està previst per a la primavera de 2010.