dissabte, 18 de juliol del 2009

District 9



Peter Jackson produeix i presenta aquesta pel·lícula de ciència ficció de Neill Blomkamp rodada amb un pressupost de només 30 milions de dòlars i interpretada per Jason Cope, Robert Hobbs, Sharlto Copley entre d'altres.

Fa trenta anys, els alienígenes van fer el primer contacte amb la Terra i mentre els éssers humans esperaven un atac hostil o grans avenços en la tecnologia, el que van descobrir era que els alienígenes eren uns refugiats, els darrers supervivents del seu món. I com no saben què fer amb elles, les instal·len en lloc improvisat a Sudàfrica, el Districte 9, mentre decideixen el seu destí.



Obligats a treballar i sentint-se discriminats, la paciència dels alienígenes s'esgota. El control sobre els àliens es contractada a l'empresa Multi-National United (MNU), una companyia privada gens interessada en el benestar d'aquests convidats i sí en desentranyar la tecnologia de les armes alienígenes basades en l'ADN.

La tensió entre els àliens i els éssers humans s'accentúa quan un operatiu de camp del MNU, Wikus van der Merwe (Sharlto Copley), contracta un misteriós virus que comença a canviar el seu ADN.

Wikus ràpidament es converteix en l'home més buscat del món, així com el més valuós: és la clau per desbloquejar els secrets de la tecnologia estrangera.

Buscat i sense amics, només hi ha un lloc per a ell on amagar-se: Districte 9.

District 9 és una una pel·lícula d'extraterrestres que toca el tema de la intolerància humana i la segregació. S'estrena el 18 de setembre.