dilluns, 27 de juliol del 2009

After



Segurament a Alberto Rodríguez se'l recorda per 7 Verges (Juan José Ballesta - Conxa de Plata en el Festival de cinema de Sant Sebastià i nº 1 de taquilla amb més de 1 milió d'espectadors) pel·lícula amb la qual, després de l'èxit aconseguit, es va consolidar com un dels joves directors més interessants del panorama internacional.

AFTER és un retrat generacional com ho va ser 7 Verges. És la fugida de tres personatges cap a l'adolescència tractant de fer les coses que feien quan eren adolescents i la vida encara era despreocupada i emocionant.

Protagonitzada per Willy Toledo (“Crim Ferpecto”, “Qüestió de Sexe”), una sorprenent Blanca Romero (debutant en el cinema després del seu salt de model a actriu amb “ Física o Química”) i Tristán Ulloa (“Mataharis”, “Lucia i el sexe”), AFTER és la història de Julio, Ana i Manuel, tres personatges que tracten de comportar-se amb normalitat en un món que no comprenen.

AFTER és el reflex d'una generació que vol mantenir-se i sentir-se eternament jove.

2 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Hay va, aquí me siento plenamente identificado, aunque en mi caso es que no pude hacer en la adolescencia todo lo que hago ahora.

Pues eso: marcha + after + peli, la combinación perfecta.

Deric ha dit...

A l'adolescència gairebé ningú fa el que hauria fet quan ets gran, així que arriba un moment a la vida que has de recuperar el temps perdut fins que t'adones que el temps perdut s'ha perdut per sempre...