diumenge, 26 de juliol del 2009

Què els passa als homes



Dijous 3 de setembre TRIPICTURES estrena la pel·lícula 'QUÈ ELS PASSA ALS HOMES' ('He is just not that into you'), protagonitzada per SCARLETT JOHANSSON, JENNIFER ANISTON, DREW BARRYMORE, JENNIFER CONNELLY i BEN AFFLECK.

La pel·lícula, dirigida per KEN KWAPIS, està basada en l'exitosa novel·la de Greg Behrendt i Liz Tuccillo, guionistes de la popular sèrie 'Sexe a Nova York' i en un dels episodis del qual es va inspirar el llibre.

Si t'has quedat alguna vegada esperant al costat del telèfon, preguntant-te per què et va dir que t'anava a trucar i no ho va fer, o si no pots entendre per què ja no vol ficar-se al llit amb tu, o per què la teva relació no avança fins al pròxim nivell.... és perquè en realitat a ell (o a ella) no li agrades tant.

2 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Podría hablar mucho (y mal) sobre las actitudes de las mujeres respecto a determinados hombres, pero esta es una comedia, así que mejor no transformarla en algo de terror.

Pues sí: si no te llama o no te coge el teléfono es porque no le gustas, así que mejor a otra cosa que no a arrastrarse detrás de ella. Lo peor es cuando te manda un sms después diciéndote que sí quiere quedar, que ya te quedas a cuadros.

Hala, Deric, ya me he desfogado. Un saludo.

Deric ha dit...

Ala Peter! Tu tranquil! Però no facis tan evident que això t'ha passat a tu... a veure si les espantes!