divendres, 6 de febrer de 2009

The internationalTHE INTERNATIONAL, de Tom Tykwer amb Clive Owen i Naomi Watts ha inaugurat aquest dijous 5 de febrer LA BERLINALE

THE INTERNATIONAL: DINERO EN LA SOMBRA, la nova pel·lícula del director Tom Tykwer (El Perfum, Corre Lola Corre) protagonitzada per Clive Owen i Naomi Watts, ha estat la pel·lícula encarregada d'inaugurar la Secció Oficial (no a concurs) del Festival Internacional de Cinema de Berlín aquest dijous 5 de Febrer.

És un thriller en el qual l'agent de la Interpol Louis Salinger (Clive Owen) i la Fiscal de Districte de Manhattan Eleanor Whitman (Naomi Watts) es proposen dur davant la justícia a un dels més importants bancs del món. Destapant una miríada d'activitats il·legals, Salinger i Whitman segueixen el rastre d'operacions financeres que es porten a terme des de Berlín a Milà, des de Nova York a Istanbul, en una persecució d'alt risc a nivell internacional. A causa de la seva implacable tenacitat posen en perill les seves pròpies vides ja que els seus objectius no es detindran davant no-res, assassinats inclosos, per a continuar finançant el terror i la guerra.

THE INTERNATIONAL: DINERO EN LA SOMBRA s'estrenarà el pròxim 24 d'Abril de 2009 .