dimecres, 18 de febrer del 2009

The Broken



Què passaria si el que més por ens fes no fos res extern a nosaltres sinó, nosaltres mateixos?

Aquesta és la interssant premissa del segon llargmetratge de Sean Ellis després de Cashback (que li va valdre una nominació al Òscar, és The Broken, protagonitzada per Lena Heady (“300” i "Terminator: les cròniques de Sarah Connor"). THE BROKEN va aconseguir el premi a la millor fotografia en el Festival de Sitges en 2008.

De què va?

Gina McVey, jove radiòloga d'un important hospital londinenc, va a la festa d’aniversari del seu pare, John. Entre els convidats es troba el seu nuvi Stefan, el seu germà Daniel i la núvia d'aquest, Kate. Durant el sopar, mentre xerren animadament, un gran mirall de paret es trenca sense motiu aparent provocant l’aparició entre els assistents d'una tensió inexistent fins a aquell moment.
L'endemà, de camí a casa, Gina creu veure en el carrer a una dona que, sorprenentment se sembla molt amb ella. Esglaiada, decideix seguir-la fins al seu apartament, on, al trobar la porta oberta, descobrirà horroritzada una fotografia del seu pare amb aquesta altra dona, un doble perfecte de si mateixa. A partir d'aquest moment, la paranoia s'apodera d'ella i començarà a dubtar fins i tot dels seus propis familiars.

A priori:

Una proposta inquietant i prometedora

Data d'estrena prevista:

27 de febrer