divendres, 14 de març del 2014

2 FRANCOS, 40 PESETAS


6 anys després de Un franco, 14 pesetas, Carlos Iglesias presenta la segona part d'un dels èxits més grans del cinema espanyol dels darrers anys, 2 FRANCOS, 40 PESETAS, i la veritat és que estava bé aquella pel·lícula.

2 francos, 40 pesetas, està dirigida per Carlos Iglesias i protagonitzada per ell mateix a més de Javier Gutiérrez, Nieve de Medina, Ángela del Salto, Adrián Expósito, Luisber Santiago, Isabel Blanco, Isabelle Stoffel, Eloisa Vargas, Aldo Sebastianielli, Iñaqui Guevara i amb la col·laboració de Tina Sanz, Roberto Álvarez, Lolita Flores i Marta Puig.

Amb aquest nou lliurament reprèn la història de Martín i Marcos, els dos amics que emigraven a Suïssa en la dècada dels anys 60 i que es retroben en aquesta pel·lícula després de sis anys sense veure's amb motiu del bateig del segon fill de Marcos.

2 francos, 40 pesetas és una comèdia coral, divertida, intel·ligent, que afegeix un transfons socials que incideix amb temés que avui estan de més actualitat que mai. On queda la identitat dels emigrants? Quina sortida tenen els joves d'Espanya?

Una aventura per esbrinar el valor de les arrels i la constant necessitat d'aspirar a alguna cosa més fora del nostre entorn.

La pel·lícula s'estrena el 28 de març i podeu veure aquí el trailer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una buena peli.