diumenge, 30 de març del 2014

BIG BAD WOLVES


BIG BAD WOLVES s'estrena de la mà de Filmax i Inopia Films el proper 23 de maig. La pel·lícula va ser una de les més impactants de la passada edició del Festival de Sitges i qualificada per Quentin Tarantino com la millor pel·lícula del 2013. En el mateix festival va endur-se el premi a la millor direcció i una menció especial per la seva banda sonora, així com una bona valoració per part de la critica i del públic.

Big Bad Wolves és un thriller de revenja amb tocs de comèdia negra, una versió moderna del conte de la Caputxeta Vermella. Està dirigida per Navot Papushado i Aharon Keshales, professor i alumne respectivament que van debutar en la direcció amb el film Rabies, la primera pel·lícula israelí de terror.


A més de Sitges, s'ha pogut veure en festivals com el de Tribeca, on va causar furor, en el Austin Fantastic Fest i en el Fantasia Film Festival de Toronto, on va guanyar els premis a la millor pel·lícula i millor guió. L'Acadèmia de Cinema Israelí també la va premiar amb 7 guardons incloent-hi el millor guió, direcció i fotografia.

Està protagonitzada per Lior Askenazi, Rotem Keinan, Tzahi Grad i Dov Glickman


De què va?

Una sèrie de brutals assassinats creua la vida de tres homes: el pare de la darrera víctima, amb ganes de venjança; un detectiu de policia al límit de la llei, i un professor de religió, principal sospitós dels assassinats.