dimecres, 15 de gener del 2014

NEED FOR SPEED


NEED FOR SPEED és l'adaptació de la famosa saga de videojocs de carreres de cotxes. Està dirigida per Scott Waugh (Acto de valor) i protagonitzada per Aaron Paul (Breaking Bad), Michael Keaton, Imogen Poots, Dominic Cooper, Dakota Johnson i el cotxe icona de la cultura nord-americana, un Ford Mustang.


Tobey Marshall és un mecànic que pilota muscle cars (cotxes clàssics de gran cilindrada) en un circuit de carreres il·legals. Com està necessitat de diners per mantenir el taller familiar, accepta associar-se amb un ric i arrogant ex-pilot de NASCAR, Dino Brewster. Però quan és a punt de salvar el taller amb un gran tracte amb la venedora de cotxes, Júlia Bonet, una desastre de carrera permet a Dino ficar a Tobey a la presó per un crim que no ha comès i ampliar els seus negocis.


Dos anys més tard, Tobey surt de la presó disposat a venjar-se, però sap que l'única oportunitat pe acabar amb Dino és derrotar-lo en una arriscada carrera coneguda com De Leon, la Lliga de Campions de les carreres clandestines. Per arribar-hi a temps haurà de creuar tot el país, esquivar la policia i evitar els caça-recompenses, doncs Dino ha posat preu al seu cap.