dimarts, 28 de gener del 2014

AL ENCUENTRO DE MR. BANKS (Saving Mr. Banks)


AL ENCUENTRO DE MR. BANKS de Disney està inspirada en l'extraordinària i desconeguda història de com va arribar a la pantalla la pel·lícula Mary Poppins.

Quan les filles de Walt Disney li van demanar que fes una pel·lícula del seu llibre preferit, Mary Poppins, de P.L. Travers, Walt els va fer una promesa, però no sabia que trigaria 20 anys en poder complir-la. En el seu empeny per obtenir els drets del llibres, Disney s'enfronta a una escriptora malcarada i inflexible que no té la més mínima intenció que la maquinària de Hollywood espatlli la seva adorada mainadera màgica. Però els llibres deixen de vendre's i el diner escasseja. Així que Travers accepta de mala gana viatjar a Los Ángeles i escoltar els plans de Walt per a l'adaptació.

Durant dues setmanes de l'any 1961, Walt Disney va fer servir tots els recursos que tenia a mà: els guions gràfics més imaginatius i les alegres cançons dels germans Sherman. Però l'escriptora no cedeix i Walt comença a perdre l'esperança i els plans per adquirir els drets comencen a esvair-se.

Al encuentro de Mr. Banks està dirigida per John Lee Hancock i protagonitzada per Emma Thomson, Tom Hanks, Paul Giamati, Jason Schwartzman i Colin Farrell.