divendres, 27 de desembre del 2013

HÉRCULES: EL ORIGEN DE LA LEYENDA (The legend of Hercules)


El 24 de gener s'estrena HÉRCULES: EL ORIGEN DE LA LEYENDA, una pel·lícula d'acció i aventures protagonitzada per Kellan Lutz (Crepúsculo) i Liam McIntyre (Spartacus: Sangre y arena), i dirigida per Renny Harlin, responsable de Máximo Riesgo, La Jungla 2 o Los Mercenarios.

Hércules és una reinterpretació dels orígens llegendaris de l'heroi de la mitologia grega explicat des de la perspectiva d'un jove guerrer que ha d'enfrontar-se al seu destí per alliberar el seu poble.


En un intent desesperat per alliberar el seu poble de l'opressió del seu venjatiu espòs, la reina Alcmena dirigeix les súpliques cap els déus i fruit de les seves pregaries neix Hèrcules, engendrat per Zeus, pare dels déus i els homes. Alié a la seva vertadera identitat, Hèrcules pateix el rebuig del rei Anfitrió, qui afavoreix el seu fill legítim, Ificle.


El jove Hèrcules s'enamora de la bella Hebe, encara que la seva història d'amor queda trencada quan Anfitrió proclama que serà Ificle qui es casarà amb Hebe. Hèrcules intenta fugir amb la noia, però és capturat per la guàrdia del rei i enviat a la guerra. Burlant la mort, Hèrcules s'embarca amb el guerrer Sotiris en una missió per alliberar el regne de la tirania d'Anfitrió, recuperar Hebe i ocupar el lloc que li correspon en el panteó dels déus grecs.