dimecres, 4 de desembre del 2013

EMPERADOR (Emperor)


EMPERADOR, que té prevista l'estrena el 3 de gener de 2014, està dirigida per Peter Webber (La noia de la perla) a partir del guió de David Klass i Vera Blasi, i protagonitzada per Matthew Fox, Tommy Lee Jones i Toshiyuki Nishida.

La història de Emperador es basa en els esdeveniments reals que van tenir lloc l'any 1945 quan el general MacArthur,en nom dels Estats Units, després de la Segona Guerra Mundial va prendre el control d'un commocionat Japó governat per l'emperador Hirohito. 


MacArthur es troba, de sobte, governant una nació estrangera i s'assigna un expert en cultura japonesa i intel·ligència militar, Bonner Fellers, per investigar de forma encoberta la pregunta imminent que plana sobre el país: si l'emperador japonès, adorat pel seu poble, però acusat de crims de guerra, ha de ser castigat o no.

Fellers està atrapat entre la precària situació política de la seva missió i la recerca d'una misteriosa mestra que va ser la primera en portar-lo al Japó, i convençut que el que ell descobreixi podrà canviar per sempre la història de les dues nacions, i també del seu cor.