dijous, 12 de setembre del 2013

Retornados (The Returned) al Festival de Sitges


La pel·lícula RETORNADOS (The Returned)dirigida per Manuel Carballo ha estat seleccionada per participar en la propera edició del Festival Internacional de Cinema de Catalunya de Sitges.

És el tercer llargmetratge de Manuel Carballo després de l'èxit de La posesión de Emma Evans. El repartiment està encapçalat per Emily Hampshire (Cosmopolis), Kris Holden-Ried (Underworld, el despertar), Shawn Doyle (Frequency) i Clàudia Bassols (The Eagle Path). El guió és de Hatem Khraiche, autor de La cara oculta.


Retornados és una producció de Julio Fernández per a Filmax en coproducció amb Ramaco Media (Canadà).


De què va?

La humanitat conviu amb els Retornados, gent d'aparença normal que ha estat infectada per un virus devastador. Només la injecció diària d'una proteïna evita que es transformin en zombis.

Kate treballa en una unitat d'investigació intentant trobar urgentment una vacuna definitiva que impedeixi que l'epidèmia s'espadeixi. A més, amaga una poderosa raó: la seva parella, Álex, és un retornat.

El caos explota quan el govern anuncia que la proteïna escasseja i la paralització de les investigacions, obliguen tots els infectats a ingressar en un centre militar d'alta seguretat. Tement el pitjor, Kate i Álex no acaten les ordres i fugen. El compte enrere per la supervivència ha començat.


La pel·lícula s'estrenarà a final d'any 2013.