divendres, 31 de maig del 2013

INSENSIBLES


INSENSIBLES, és el primer llargmetratge del curtmetratgista franco-espanyol, Juan Carlos Medina, amb guió de Luiso Berdejo (“[Rec]”) i del mateix Medina, i intepretada per Àlex Brendemühl, Juan Diego, Tómas LemarquisDerek de Lint, Ramon Fontserè, Silvia Bel, Félix Gómez, Bea Segura, Lluís Soler i Irene Montalà, se estrenarà el pròxim 14 de juny.


La première mundial de la pel·lícula va tenir lloc en el Festival de Toronto i el proper 6 de juny participarà en la Secció Oficial de NOCTURNA (Madrid International Fantastic Film Festival) després del seu pas pels festivals de Londres, Estocolm, Sitges i Estrasburg, on va guanyar el premi Méliès de Plata a la Millor Pel·lícula Europea.


Aquesta coproducció hispano-franco-portuguesa participada per Roxbury Pictures, A Contracorriente Films, Les Films d’Antoine, Tobina Film, Fado Filmes i Televisió de Catalunya, amb la participació de Televisió Espanyola, es va rodar durant 7 setmanes en localitzacions de Catalunya i Osca.


David, és un brillant neurocirurgià necessitat d'un transplantament de medula que, per sobreviure, es llença a la recerca dels seus pares biològics. Encara que les respostes sobre el seu origen semblen ocultar-se rere un mur de silenci i misteri, en la recerca descobrirà que en els Pirineus, durant la Segona Guerra Mundial, un grup de nens patien d'un estrany i desconegut mal: eren insensibles al dolor físic.