dimecres, 8 de maig de 2013

CAPITÁN AMÉRICA 2: EL SOLDADO DE INVIERNO


Primers "concept art" del segon lliurament de Capità Amèrica que, en un principi portava per subtítol "El retorno del primer vengador" i ara "El soldado de invierno".

Chris Evans torna a interpretar a CAPITÁN AMÉRICA 2: EL SOLDADO DE INVIERNOel personatge de Steve Rogers / Capità Amèrica, al costat de Scarlett Johansson que interpreta la Vídua Negra i Samuel L. Jackson com a Nick Furia. A més, l'actor Robert Redford s'incorpora a aquest repartiment estel·lar com l'Agent Alexander Pierce, un veterà líder de l'organització S.H.I.E.L.D. CAPITÁN AMÉRICA 2: EL SOLDADO DE INVIERNO reprèn la història de "Marvel Los Vengadores”: Steve Rogers s'esforça en assumir el seu paper en el món modern i s'uneix a Natasha Romanoff, àlies la Vídua Negra, para combatre a un enemic poderós però inquietant en el Washington, D.C. actual. 

La pel·lícula està basada en la popular col·lecció de còmics Marvel que es van publicar per primer cop al 1941.L'estrena de la pel·lícula està prevista pel mes d'abril de 2014.