divendres, 23 de novembre del 2012

LA DOLCE VITA, RESTAURADA I EN DVD O BLU-RAY


A Contracorriente Films edita el 27 de novembre en Blu-Ray i DVD en venda directa, La Dolce Vita, una de les grans obres mestres de Federico Fellini, considerada unànimement com una de les millors pel·lícules de la història del cinema. La pel·lícula es presenta en els dos formats en versió restaurada per The Film Foundation de Martin Scorsese.

La Dolce Vita és una mirada feroç a la premsa rosa i el film que va inventar el famós terme conegut com a "paparazzi". Fellini, Marcello Mastroiani, la música de Nino Rota i la bellesa d'Anita Ekberg, van convertir la pel·lícula en una clàssic immortal que va guanyar la Palma d'Or del Festival de Cannes i l'Òscar al millor disseny de vestuari.

Les edicions que es vendran ara, van acompanyades d'un llibret de 24 pàgines escrit pel crític cinematogràfic Quim Casas. L'edició en Blu-Ray inclou, a més, el documental "La Dolce Vita: Fellini i la realitat inventada", realitzat per Gerardo Sánchez.


De què va?

Marcello Rubini és un periodista a la recerca de celebritats que es mou amb insatisfacció per les festes nocturnes de la burgesia de l'època. Un dia es informat que Sylvia, una famosa diva del món del cine, arriba a Roma. Marcello decideix que aquesta és la seva oportunitat d'aconseguir una gran noticia i la perseguirà per totes les festes de la ciutat.