dissabte, 19 de maig del 2012

Immaturi (Inmaduros)


El 29 de juny s'estrena la nova comèdia italiana de la temporada, Immaturi (Inmaduros), de Paolo Genovese. 

Nominada a 3 premis David de Donatello (millor director, millor guió i millor cançó), té un repartiment italià de luxe encapçalat per l'atractiu Raoul Bova i amb Isabelle Adriani, Barbora Bobulova, Luca Bizzarri, Ambra Angiolini i Anita Caprioli.

Aquesta comèdia sobre l'amor i l'amistat, plena de nostàlgia i sentiments, parla sobre molts tipus d'immaduresa i molt diferents, que al final tenen un únic denominador en comú: la por a convertir-se en adults responsables. Depenent del dia i l'estat d'ànim, els protagonistes es desfoguen mitjançant costums estúpides o hàbits inútils. No obstant, aquests quarentons ens resulten simpàtics. La coincidència entre l'edat adulta i la il·lusió de tornar a una joventut ja passada generarà situacions còmiques i entranyables.

De què va?

Què tenen en comú Giorgio, Lorenzo, Piero, Luisa, Virgilio i Francesca? Tots estan a punt de caure en la crisi dels quaranta, no volen sentir parlar de la maduresa i fa 20 anys que anaven junts a classe, però per sobre de tot, eren amics. Un dia, el gran malson de l'estudiant torna a les seves vides: un tribunal anul·la el seu examen de graduació i tots han de presentar-se de nou. Els vells amics ho veuran com una excusa perfecte per retrobar-se i tornar als seus anys de joventut, encara que reprendre les seves antigues vides d'estudiants els farà reviure conflictes i desitjos oblidats durant molt temps...