dijous, 17 de maig del 2012

Hotel Transilvània


HOTEL TRANSILVANIA, és la nova comèdia d'animació de Sony Pictures Animation, dirigida per Genndy Tartakovsky i amb les veus d'Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, Cee-Lo Green i David Spade en la versió original, i que se estrenarà en cinemes de tota Espanya el pròxim 26 d'octubre.
De què va?

Benvinguts a Hotel Transilvania! El fastuós resort de cinc “estaques” de Dràcula, on els monstres i les seves famílies poden dedicar-se a la gran vida, lliures dels ulls dels humans.

Però hi ha un petit detall sobre Dràcula que s'ha de saber: no només és el Príncep de les Tenebres, també és pare. Un pare sobreprotector de la seva filla adolescent, Mavis, per a la que elabora complicades històries de perills amb l'objectiu de apaivagar l'esperit aventurer de la noia.

Com a refugi per a Mavis, Dràcula obre l'Hotel Transilvania, on la noia i alguns dels monstres més famosos del món (Frankenstein i la seva xicota, la Mòmia, l'Home Invisible, una família d'homes llop i molts més) poden relaxar-se en pau i tranquil·litat. Per a Dràcula, atendre tots aquests monstres llegendaris no és problema, però el seu món es desmorona quan un jovenet normal i corrent cau per casualitat a l'hotel i s'enamora de Mavis.