dilluns, 1 de setembre del 2008

Dieta mediterránea

Dieta Mediterrànea és la nova pel·lícula de Joaquim Oristrell (Inconscientes, Va a ser que nadie es perfecto) en fase de postproducció després que s’acabés el rodatge aquest passat mes d’agost que va tenir lloc a localitzacions del Maresme (Mataró, Arenys, Cabrera, Sant Pol, Canet i Pineda), Montseny, Sitges, Igualada i Barcelona.


(El director amb els 3 protagonistes)

El guió és del mateix Oristrell i de Yolanda García Serrano i està interpretada per Olivia Molina, Paco León i Alfonso Bassave.



Sofia neix prematurament en una barberia, envoltada d’homes que necessiten un tal de cabell, el mateix dia de juny de 1968 que Bob Kennedy és assassinat. Durant 15 anys, creix entre els fogons i les taules de la casa de menjars dels seus pares. Dona treballadora, ambiciosa i imprevisible, molt aviat s’enamora de dos homes: amb el Toni, el gendre que tota mare voldria tenir, es casa i té tres fills; amb el Frank, el representant que tot artista voldria tenir, descobreix el secret de l’alta cuina. Amb els dos arriba a un acord professional i amorós que revolucionarà el món de la cuina.



La història de Sofia, la millor cuinera del món i dels dos homes que la van convertir amb llegenda.

1 comentari:

nimue ha dit...

ostres! m'encanta l'argument! potser divertida! i les localitzacions ja ni t'explique!!