dissabte, 21 de juny del 2008

Miguel Àngel Silvestre

Abans de convertir-se en "El Duque" d'una espantosa sèrie de televisió, vam poder veure aquest noi en una bona pel·lícula "La Distancia" de l’any 2006 dirigida per Iñaki Dorronsoro i interpretada per Miguel Ángel Silvestre, José Coronado, Federico Luppi, Belén López, Lluís Homar, Julio Vélez.



De nou al ring, Daniel, un boxejador comdemnat a presó per un assassinat que no va cometre, és a punt de sortir. Però un misteriós individu l’amenaça amb presentar proves en la seva contra si no assassina, aquest cop sí, a un altre reclús. Daniel acaba matant-lo de forma brutal i al sortir, es troba amb l’antiga xicota del mort, per la que se sentirà bastant atret.



Prometedor debut d’Iñaki Dorronsoro que filma un thriller pugilístic que enllaça amb títols clàssica com "Nadie puede vencerme" de Robert Wise. Filmada amb maestria, estil propi i actors solvents (destaca Luppi interpretant a l’entrenador), Dorronsoro s’enreda a la darrera part de la pel·lícula i s’excedeix en seqüències de sexe que recorden thrillers erótics a l’estil Instint bàsic.


Fotos de la pel·lícula La Distancia

Miguel Àngel Silvestre va debutar al cinema al 2004 amb la pel·lícula


"A golpes", dirigida per Juan Vicente Córdoba i que també tenia com a rerafons el món de la boxa, en aquell cas, femení.

A "A golpes" li van seguir


"Vida y color" de Santiago Tabernero, "La Distancia" al 2005,


"3:19" dirigida per Dany Saadia al 2006 i estrenada aquest mes de juny,


"Dolly" de David Pinillos,


"Zhao" de Susi Gozalvo,


"Reflections" de Bryan Goeres, aquestes el 2007 i al 2008 el tornarem a veure a la pel·lícula italiana


"L'imbroglio nel lenzuolo" del director Alfonso Arau.

En televisió l'hem pogut veure a les sèries "Mis adorables vecinos",



"Motivos personales" i recentment a "Sin tetas no hay paraíso", on interpreta el paper de El Duque que l'ha catapultat a l'estrellat.



Miguel Àngel va nèixer a Castelló de la Plana el 6 d'abril de 1982. La seva vocació era ser tenista professional però una lesió el va retirar i va fer que estudiés fisioteràpia fins que la seva tia el va iniciar al món del teatre on va debutar l'any 2002 amb l'obra "Verdadero Oeste" de Sam Shepard i dirigida per Luis Guilera.

A partir d'aquí va estudiar interpretació, expressió corporal, ball modern i acrobàcia que el van portar a guanyar el títol de Míster Castelló 2002.

2 comentaris:

M.I. ha dit...

Yo, como actor, tampoco es que le vea grandes atributos... pero como físico... madre mía, que me pongo mu mala, jajajajaja.

Deric ha dit...

te entiendo!