dijous, 5 de juny del 2008

Estrenes del 6 de juny



Juliol de 1979, la Revolució Sandinista és una de les últimes esperances i il·lusions de canviar el món. Alguns espanyols, decebuts per la Transició democràtica a Espanya, van viatjar a Nicaragua a la recerca de la seva utopia. El moment d'èxtasi col·lectiu dels dos primers anys de la revolució s'esquerda amb l'inici de la guerra de la Contra, finançada per Estats Units.
Dirigida per Joan Lopez Lloret i interpretada per Omar Cabezas, Walter Tauber, Maria Mas, Jordi Mena, Alberto Romero, Dora Maria Tellez, Jaime Wheelock, Ricardo Wheelock, Milena Garcia, Mailing Calero, Camilo Mejía.



Pel·lícula basada en un fet real: la història de Kiranjit Ahluwalia, que va deixar l'Índia per casar-se amb el seu marit a Londres. Aparentment es tractava d'una vida de somni; viure a l'estranger, sense problemes econòmics, sense cap tipus de preocupacions i amb un futur per davant. Tot es va esvair quan va descobrir que el seu marit era un alcohòlic i la sotmetia contínuament a maltractaments físics i psicològics. La situació va empitjorar en tenir dos fills... Una pel·lícula índia del 2006 dirigida per Raj Mundrha i interpretada per Aishwarya Rai, Naveen Andrews, Miranda Richardson, Rebecca Pidgeon, Robbie Coltrane.



Aritmética emocional

Cartel de Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds ConcertHannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
Director: Bruce Hendricks

La pel·lícula, de format documental, va ser gravada durant la darrera gira que va fer Miley Ray Cyrus, la jove que encarna la protagonista de la sèrie del Disney Channel, Hanna Montana i fa servir la darrera técnica en format digital en 3D.
Hanna és una noia normal però amb una identitat secreta: és una estrella de la música, i molts pocs dels seus companys d’escola ho saben.


Cartel de Ella es el partidoElla es el partido
Director: George Clooney
Repartiment: George Clooney, Renée Zellweger, John Krasinski, Jonathan Pryce, Stephen Root, Malcolm Goodwin

GEORGE CLOONEY i RENÉE s’enfronten en una enginyosa comèdia romàntica inspirada en els començaments de la lliga professional de fútbol americà al 1925.

George Clooney interpreta a Dodge Connolly, un heroi del futbol de bon tros encant i desimboltura, conscient que la lliga professional només atreu a uns quants seguidors més donats a cridar i a beure que a pagar per veure un partit. Molts partits acaben en autèntiques batalles campales, i no sembla que les coses vagin a millorar. Però el capità està convençut que és possible encaminar al seu equip i aconseguir omplir els estadis.

Quan el patrocinador els deixa llençats i tota la lliga està a punt d'esfondrar-se, Dodge convenç al cazatalentos CC Frazier perquè fitxi a Carter "Bela" Rutherford, l'estrella en ciernes del futbol universitari que ompli els estadis. Amb això espera cridar l'atenció del país.

Carter, a més de ser un heroi de la I Guerra Mundial que es va enfrontar en solitari a diversos soldats alemanys i els va obligar a rendir-se, és aposto i ràpid com cap en el camp. El nou campió sembla massa perfecte per a ser veritat, i Lexie Littleton (Renée Zellweger) està decidida a demostrar-lo.

Cartel de Ellos robaron la picha de HitlerEllos robaron la picha de Hitler (2006)
Director: Pedro Temboury
Repartiment: Manuel Tallafé, Manuel Gancedo, Lucio Romero, Jess Franco, Jaime Noguera, Curro Cruz, Silvia Superstar, Bibian Norai, Sonia Okomo

Berlín 2006. Uns treballadors turcs descobreixen el bunker secret d'Hitler. En el seu interior, fidelment custodiat pel cadàver d'Eva Braün, es troba el membre incorrupte d'Adolf Hitler conservat en una urna. La notícia de l'escruixidora troballa dóna la volta al món i arriba a l'orella del Doctor Weissmann, un vell científic nazi amagat a Torremolinos, que trama un diabòlic pla: fer-se amb el penis d'Hitler i reconstruir un nou Fürher partint d'ell. Per a aconseguir el seu objectiu, el Doctor Weissmann recluta a quatre skinheads malaguenys, voluntariosos però totalment imbècils, que arriscaran la vida i fins i tot la seva homenia per l'èxit de la missió. Ells haurien de robar "la picha" de Hitler i enfrontar-se a una societat secreta de belles amazonas amatents a tot per posseir el preuat trofeu.