dijous, 19 de juny del 2008

Estrenes del 20 de juny

Cartel de 3:193:19
Director: Dany Saadia
Repartiment: Miguel Ángel Silvestre, Félix Gómez, Bárbara Goenaga, Juan Díaz, Diana Bracho, Salomé Jiménez
I si tot en la vida succeïx per mera casualitat? I si no podem escapar al destí? Aquesta pel·lícula planteja aquestes preguntes i moltes més. 3:19 és una història sobre l'amistat, l'amor i l'humor.

La història
Tres mirades, un desig, nou segons d'esperança. Un joc ideat per a conèixer dones atractives provoca la intervenció de la casualitat… o del destí.
Aquesta és la història principal de la pel·lícula: un relat sobre l'amistat, l'amor, la lleialtat i la mort, viscuts per uns personatges esperonats per la casualitat o per la destinació, com es vulgui veure. La història comporta a més altra història paral·lela de personatges —com si d'una matrioshka russa es tractés— que enfronten en vida situacions afins. El destacable és que aquesta història paral·lela és certa, els seus personatges són reals: Evariste Galois i Paul Kammerer. El sorprenent és que ambdós són persones de ciència que han teorizat en el passat amb sistemes que poden donar resposta a les casualitats. L'inquietant arribarà en el moment en el qual l'espectador descobreixi la simetria entre ambdues històries.

Cartel de Caos calmoCaos calmo
Director: Antonello Grimaldi
Repartiment: Nanni Moretti, Valeria Golino, Alessandro Gassman, Isabella Ferrari, Silvio Orlando, Hippolyte Girardot, Denis Podalydès, Charles Berling, Kasia Smutniak

Caos Calmo és el qual Pietro Paladini té en el seu cor des que ha perdut a la seva dona, Lara.
Un dia d'estiu, Lara mor d'improvís, però ell no estava amb ella: en aquest moment, estava en la platja, i salvant la vida d'altra dona, una desconeguda.
La seva filla, Claudia, té deu anys i està en cinquè de primària. Pietro l'acompanya el primer dia de curs i, de cop i volta, decideix esperar-la fins al final de les classes. També es queda allí l'endemà i els posteriors.
Pietro es refugia en el cotxe per a esperar que arribi el dolor; observa el món des del punt en el qual s'ha establert i a poc a poc descobreix el costat ocult dels altres. Els seus caps, els seus companys de treball, amics, parents, tots acudeixen a ell per a consolar-li, però, en canvi, li conten les seves penes i preocupacions i es rendeixen davant la seva incomprensible calma. Però, després del caos calmo, per a Pietro comença un temps per al despertar.

Cartel de El patito feo y yoL'aneguet lleig i jo
Director: Karsten Kiilerich, Michael Hegner

Aquesta és la història del Aneguet Lleig i la seva mare, Ratso. Així és com el patito lleig l’anomena; encara que en realitat és el seu pare. Bé, per a ser del tot sincers, Ratso no és ni el seu pare. És una rata que es trobava just allí quan l’aneguet va trencar la closca i es va veure en l'obligació de fer-se responsable. I quina classe de pare seria si es negués a ser la mare del seu propi fill? Confós? Doncs bé, precisament així és com estava Ratso.

Cartel de El increible HulkEl increible Hulk
Director: Louis Leterrier
Repartiment: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt, Tim Blake Nelson, Ty Burrell, Christina Cabot, Robert Downey Jr., Débora Nascimento

Ens trobem amb el científic Bruce Banner (dues vegades nominat al Oscar® EDWARD NORTON, American History X, Les dues cares de la veritat) buscant desesperadamente una cura per a la radiació de raigs gamma que ha enverinat les seves cèl·lules i que deslliga una fúria desenfrenada dintre de si mateix: Hulk.

Banner ha estat vivint en l'ombra, apartat de la vida i de la dona que estima, la Dra. Elizabeth "Betty" Ross (LIV TYLER, Trilogia del Senyor dels Anells, The Strangers). Vivint com un fugitiu per a evitar l'obsessiva persecució de la qual és objecte per part de la seva némesis, el General Thaddeus "Thunderbolt" Ross ( guanyador del Oscar® WILLIAM HURT, Cap a rutes salvatges, Una història de violència), ell és conscient que la maquinària militar que està buscant-lo per a capturar-lo i explotar brutalment el seu poder, està sempre sobre els seus talons.

Mentre els tres forcegen amb els secrets que van dur a la creació d'Hulk, s'han d'enfrontar a un nou i despietat adversari, conegut com la "Abominació" un ésser monstruós que posseïx una força destructiva que supera fins i tot la d'Hulk.

Interpretant al personatge de carn i os d'aquesta poderosa criatura està el nominat al Oscar® TIM ROTH (Pulp Fiction, Reservoir Dogs) com Emil Blonsky, Roth dóna vida a un súper soldat que en les seves ànsies de poder es manifesta en la "Abominació". I per a derrotar a aquest villà, el científic ha de prendre una decisió crítica: acceptar la seva pacífica vida com Bruce Banner o trobar a l'heroi en la criatura que viu en el seu interior, L'INCREÏBLE HULK.

Cartel de Margot y la bodaMargot y la boda
Director: Noah Baumbach
Repartiment: Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh, Zane Pais, Jack Black, John Turturro, Flora Cross, Ciarán Hinds, Halley Feiffer

Margot Zeller (l’oscaritzada Nicole Kidman), una intel·ligent escriptora de relats curts amb una llengua molt afilada, que sol crear el caos per on passa, decideix presentar-se per sorpresa a les noces de la seva germana Pauline (Jennifer Jason Leigh, nominada a un Globus d'Or), una noia sense pretensions i lliure d'esperit, a la qual no ha vist en bastant temps. Margot, acompanyada pel seu fill Claude, un noi molt madur per a la seva edat, arriba amb la força d'un huracà. En el moment que coneix a Malcolm (Jack Black), el futur marit de la seva germana, comença a sembrar dubtes sobre la unió.

Les noces s'acosten i les complicacions se succeïxen: veïns venjatius, un arbre molt volgut en la part del darrere de la casa i els problemes matrimonials de Margot. Les dues germanes es troben de sobte a la vora del precipici, però no trigaran en adonar-se que fins i tot quan la família està a punt d'autodestruir-se, si es busca consol, no hi ha res com la família.

Cartel de Sexo en Nueva YorkSexo en Nueva York
Director: Michael Patrick King
Repartiment: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Jennifer Hudson, Lynn Cohen, Jason Lewis, David Eigenberg, Evan Handler, Mario Cantone, Willie Garson, Candice Bergen

Sexe a Nova York arriba als cinemes per a contestar a totes les preguntes pendents: Carrie i Big finalment decidiran contreure matrimoni? Pot Samantha sentir-se realment satisfeta amb un només home? Aconseguirà Charlotte quedar embarassada alguna vegada? Podran Miranda i Steve viure realment feliços per a sempre?
La reeixida autora Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), la nostra icona preferida de la moda, torna amb el seu famós enginy totalment intacte i més agut que mai, per a narrar-nos la seva pròpia història sobre el sexe, l'amor i l'obsessió de les dones solteres de Nova York per la moda. Sexe a Nova York ens mostra a Carrie, a Samantha (Kim Cattrall), a Charlotte (Kristin Davis) i a Miranda (Cynthia Nixon) quatre anys després que acabés la reeixida sèrie de HBO, i ens ensenya com les nostres amigues preferides continuen fent jocs malabares per a compaginar el treball i les relacions mentre descobreixen els secrets de la maternitat, el matrimoni i les propietats immobiliàries de Manhattan.

Cartel de The princess of NebraskaThe princess of Nebraska
Director: Wayne Wang

The princess of Nebraska ens mostra vint-i-quatre hores en la vida de Sasha, una jove xinesa, embarassada de quatre mesos a conseqüència d'una aventura que va tenir a Pequín. Sasha està fent el primer curs en la Universitat de Omaha, Nebraska, i decideix anar A San Francisco a avortar i enfrontar-se amb el nuvi del seu ocasional amant.

Cartel de Wonderful TownWonderful Town
Director: Aditya Assarat

Wonderful Town narra una història d'amor que transcorre en un paradís perdut al sud de Tailàndia que es reposa del tsunami de l'any 2004. Una pel·lícula sobre l'amor que neix on no hi ha amor, com una flor que neix entre els enderrocs invisibles de Takua Pa, un poble que tracta de destruir el que no pot tenir.

Cartel de La leyenda del DJ Frankie WildeLa leyenda del DJ Frankie Wilde (2004)
Director: Michael Dowse
Repartiment: Paul Kaye, Kate Magowan

Drama-comèdia basada en la tràgica vida del mundialment famós DJ Frankie Wilde. En forma de biografia, la història ens duu a través de la vida de Frankie des de les seves altures sent un dels millors DJ's vius, a través de les seves caigudes en la seva posterior batalla amb un trastorn acústic, culminant en la seva misteriosa desaparició de l'escena.