dilluns, 2 de juny del 2008

LA LEYENDA DEL DJ FRANKIE WILDE

Dirigida per Michael Dowse i protagonitzada per Paul Kaye (Match Point), LA LEYENDA DEL DJ FRANKIE WILDE ens commou. Ens fa plorar i reir en la mateixa mesura. Una superba actuació de Paul Kaye ens sumergeixe en la vida d'aquest geni de la música.



SINOPSI Frankie Wilde s'ha obert camí cap al cim dels millors DJs d'Eivissa. La illa es rendeix al geni. Gaudeix d'una vida de glamour quan la tragèdia el copeja. Va néixer amb un trastorn acústic degeneratiu, i ràpidament es va quedant sord, encara que no vulgui assumir-lo. L'alcohol i la coca van omplint en la seva vida el buit que li va deixant la música. Les seves fans li esbronquen, perd els contractes de les discogràfiques i la seva dona l'abandona per altre home. Sense música, Frankie perd tot el que és i tot el que té. Si vol que la seva vida recobri significat haurà d'aprendre a sentir la música sense la seva oïda. Però, com?

LA LEYENDA DEL DJ FRANKIE WILDE és una divertida i atractiva comèdia que explora la relació entre la fama i el seny, capturant els ritmes contagiosos de l'escena eivissenca.


LA LEYENDA DEL DJ FRANKIE WILDE (It's all gone Pete Tong) s’estrena el 27 de juny.

3 comentaris:

M.I. ha dit...

Yo no sé dónde os metéis para ver cine, que siempre comentáis pelis de las que yo no tengo ni idea, ni siquiera de que existan, jajajaja. En fin, gracias a vosotros, tengo luego más temas de conversación cuando la gente se entera de que soy crítico. Al menos, no caigo en el ridículo de no saber de lo que me hablan, jajajaja.
Voy a leerte un ratito, que no tengo más ganas de trabjar hoy. ¿Para qué delegación trabajas tú?

Deric ha dit...

Bueno, naturalmente no veo todas la películas que salen en el blog, solo de las que doy mi opinión, que no son muchas porque no siempre me apetece dar mi punto de vista sobre una peli, sobretodo teniendo en cuenta el cine que se hace hoy en dia.
En cambio sí que recibo mucha información de cine, más de la que puedo y tengo tiempo de procesar.
Delegación? La mio es un poco de hobby y de colaboración en una radio municipal, no me dedico a esto, de hecho soy escritor.

M.I. ha dit...

Una interesante y difícil profesión. La mía es más fácil y menos interesante: soy funcionaria de Administración Local (secretaria).
Saludos!!!