divendres, 4 de gener del 2008

Pas a nivell

El proper 23 de gener, el realitzador gironí Pere Vilà, farà l’estrena europea i internacional de Pas a nivell en el Festival Internacional de Cinema de Rotterdam. La pel·lícula ja va ser presentada amb molt d’éxit al festival de Gijón i ara s’ha assegurat la seva presència en el Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente (Bafici) el proper mes d'abril.


La projecció de Pas a nivell en aquest prestigiós festival, pel que ja han passat les obres de cineastes com Carlos Reygadas amb Batalla en el cielo, Hou Hsiao Hsien amb Three Times, Mercedes Alvarez, que va guanyar amb El cielo Gira, serà la plataforma definitiva per aquesta pel·lícula i el director gironí que li obrirà moltes portes, entre elles, els drets d’emissió que han estat adquirits per TV3.



Actualment en Pere Vilà està treballant en els guions d'una nova sèrie de ficció produïda per Televisió de Girona, titulada provisionalment Universitaris i ambientada a la UdG

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JA ERA HORA QUE ES RECONEGUÉS LA FEINA QUE S'ESTA FENT DESDE GIRONA.
ESPEREM QUE TINGUI SORT.

Deric ha dit...

Certament. A Girona està sortint una nova generació de cineastes molt interessants que van camí de salvar la inexistent indústria cinematogràfica catalana.