dilluns, 21 de gener del 2008

Myway





Pel·lícula de realitzador J.A.Salgot ("Mater Amatisima"). La pel·lícula té en el seu repartiment principal els actors Ariel Casas (Yo soy la Juani, Tango), Silvia Marsó (Ana i los siete TV, La bíblia negra), Jordi Sánchez (En la ciutat, Susana) i Joan Dalmau (Mar adentro, Soldats de Salamina) que s'estrenarà en les nostres pantalles el 1 de febrer.


"MYWAY" és un drama intimista, amb dosi de thriller que conta la història de Marc (Ariel Casas), un petit narcotraficant que pretén deixar la "professió" i dur una vida normal al costat de la seva esposa (Silvia Marsó), la seva filla (Susana Fawaz) i el seu germà (Jaume García Arija). Però després de la mort de la seva mare (Asunción Balaguer), descobreix que el seu pare (Joan Dalmau), amb el qual no es parlava en anys, sofreix un principi de Alzheimer, així que decideix acollir-lo en la seva pròpia casa. El nou entorn familiar, cada vegada més complicat i enrarit, i l'ombra del narcotràfic faran que els esdeveniments es precipitin de forma poc predictible.


La banda sonora de la pel·lícula ha estat composta en la seva totalitat pel músic mallorquí Joan Miquel Olivé, capdavanter del grup Antònia Font. Les versions de Myway (coneguda cançó composta en el seu moment per Paul Anka i interpretada per Sinatra) han estat interpretades per Dol Beltrán (vocalista i letrista del grup Pastora) i el cantautor Jaume Sisa.