dijous, 17 de gener del 2008

High School Musical 3: Sènior Year

WALT DISNEY PICTURES PRESENTA "HIGH SCHOOL MUSICAL 3: SÈNIOR YEAR"


KENNY ORTEGA DIRIGIRÀ EL LLARGMETRATGE QUE COMENÇA A RODAR-SE A LA PRIMAVERA DEL 2008.

Tots els actors principals de "High School Musical" -Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu i Monique Coleman- es reuniran en la gran pantalla per al pròxim llargmetratge de Walt Disney Pictures, "High School Musical 3: Sènior Year", segons ha anunciat Orin Aviv, president de Walt Disney Studios Motion Pictures Production.


Aquest, per molts, esperat llargmetratge es començarà a rodar a la primavera de 2008 a les ordres del director i coreògraf Kenny Ortega, guanyador d'un premi DGA, que torna per a dirigir el guió de Peter Barsocchini, també guionista dels grans èxits de les Pel·lícules Originals de Disney Channel "High School Musical" i "High School Musical 2".

Aviv va afirmar: "Estem molt contents que tots els actors que van ajudar a fer de 'High School Musical' un fenomen monumental s'uneixin a nosaltres per a aquest esdeveniment cinematogràfic. ´High School Musical 3: Sènior Year´ durà a aquests famosíssims personatges per nous camins més intrigants i entretinguts. Resulta evident que la música, l'emoció i les personalitats que conformen aquestes pel·lícules han arribat al públic d'una forma molt especial, i aquesta última aventura musical aportarà noves dosis de diversió a una escala encara major".

La història
En "High School Musical 3: Sènior Year" Troy i Gabriella acaben l'últim any i han d'enfrontar-se a la perspectiva d'una separació, ja que el seu futur universitari presa adreces diferents. Al costat de la resta dels Wildcats, posen en escena un elaborat musical de primavera que reflecteix les seves experiències, esperances i pors de cara al futur. Amb nova i increïble música i impressionants balls creats per a aprofitar al màxim les possibilitats que brinda la gran pantalla, aquest gran espectacle cinematogràfic ofereix diversió amb el grup de l'institut East High.


Gary Marsh, president d'entreteniment de Disney Channels Worldwide, va comentar: "'High School Musical 2' ha marcat una fita com programa televisiu més vist de la història, i és la millor prova que l'audiència demana pel·lícules inspiradores, educatives i divertides. Estem orgullosos de les nostres dues pel·lícules de Disney Channel i ansiosos per veure la història dels Wildcats en la gran pantalla".

"High School Musical 2" es va estrenar en Disney Channel als Estats Units a l'agost del 2007 i va batre el rècord d'audiència de la història per a un programa de televisió per cable, amb un índex inicial de 18,6 milions d'espectadors. En l'actualitat ha estat vista per més de 179 milions de telespectadores de tot el món. La seva banda sonora va ser el segon àlbum més venut als Estats Units en 2007, amb més de 6,5 milions de còpies.

La primera pel·lícula, "High School Musical", es va estrenar al gener de 2006 en Disney Channel d'Estats Units i en l'actualitat l'han vist 250 milions de telespectadores en tot el món. Va guanyar dos premis Emmy, un premi DGA, el premi de l'Associació de Crítics de Televisió a la Programació Infantil més Excel·lent, un premi Imatge al Millor Programa Infantil, i una nominació al Premio Humanitas, entre uns altres. La banda sonora, cuádruple disc de platí, va anar l'àlbum més venut en 2006, va rebre un premio Billboard Music a la Banda Sonora de l'Any, i va ser nominada a un premio American Music a l'Àlbum Preferit en la categoria de Pop/Rock. També va ser la pel·lícula més venuda en DVD de l'any 2006 i es va convertir en una sèrie juvenil de novel·les supervendes i una reeixida franquícia de productes de consum venuts en el gran comerç.

A Espanya, el primer lliurament de High School Musical va ser vist per 9.627.00 persones, la BSO va vendre 132.000 còpies i és doble platí; High School Musical 2 va ser vista per 7.570.000 persones i la BSO duu venudes 40.000 còpies i ja és platí. Quant a les vendes en DVD, el primer lliurament va vendre 200.000 unitats, mentre que la segona, després de només 7 setmanes a la venda ha col·locat ja 160.000 còpies.

2 comentaris:

evita ha dit...

els nois i les noies + wapus wapas:
troy-gabriella chad-taylor rayan-sharpay

Deric ha dit...

doncs enhorabona, un nou High School Musical, t'espera!
A mida que tinguem més noticies, les anirem posant al blog i ja saps, si en tens alguna i vols que surti aquí publicada ens la passes per email (el trobaràs al blog).