dijous, 29 de gener del 2009

Underworld. La rebelión de los licántropos.



Una altra pel·lícula que potser no calia fer és aquesta tercera part d'Underworld, de la qual s'ha desmarcat (ha estat intel·ligent) la seva anterior protagonista, Kate Backinsale. I per cobrir aquesta important absència en la saga, s'han inventat aquesta precuela en la que Rhona Mitra (Doomsday), dóna vida a Sonja, la filla de Viktor, líder dels vampirs, que desafia les lleis de la seva raça en enamorar-se de Lucian, líder dels licántropos, el qual provoca la guerra.

Amb aquesta pel·lícula pretenen explicar-nos l'origen del conflicte entre els aristocràtics vampirs, coneguts com els "Death Dealers", i els salvatges licántropos, una línia de ferotges homes llops, a base de moltes més imatges generades per ordinador i més increïbles criatures que les seves predecessores.

Michael Sheen (The Queen), Bill Nighy (les pel·lícules de Pirates del Carib), Kevin Grevioux i Steven Mackintosh repeteixen els seus respectius papers com el senyor dels vampirs i el licántropo rebel, amb Rhona Mitra (Doomsday) que s'uneix al repartiment com la impetuosa guerrera vampira, Sonja. Patrick Tatopoulos (dissenyador de les criatures dels tres lliuraments d'Underworld) fa el seu debut en la direcció sobre un guió de Danny McBride (Underworld i Underworld: Evolution), Dirk Blackman i Howard McCain (Outlander).

La pel·lícula s'estrena el proper 13 de març.

1 comentari:

nimue ha dit...

la segona no l'he vist però amb la primera em vaig entretindre molt...