dissabte, 10 de gener del 2009

Siete Almas



En motiu de l'estrena de Siete Almas el proper divendres 16 de gener, el director Gabriele Muccino (The Pursuit of Happyness) i el seu protagonista, Will Smith, visitaran Madrid el dimarts 13 de gener per promocionar la pel·lícula davant de la premsa, en una roda de premsa bastant restringida.

Will Smith ha estat nombrat recentment com l'actor més rendible de l'any 2008 segons un sondeig que es va fer entre les distribuidores i sales de cinema americanes.

Siete Almas és la història d'un home amb un inquietant secret que decideix, per redimir-se, canviar dràsticament la vida de set complets desconeguts. Una vegada que el pla funciona, res no pot alterar-lo. O això és el que ell pensa. Però el que mai no va esperar era enamorar-se d'un de d'aquests estranys, i que sigui ella que comenci a canviar-lo a ell.

Tot comença amb una llista de set noms: Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Sarah Jenson, Nicholas Adams, Ezra Turner i Emily Posa. L'únic que tots tenen en comú és que cada un d'ells han arribat a un punt en les seves vides en les quals necessiten ajuda desesperadament, financera, espirituals o mèdics i que sense saber-ho, han estat elegits acuradament per Ben Thomas per formar part del seu pla de redempció. Però és Emily Posa (Rosari Dawson), una vital pacient cardíaca, que tira per terra tots els seus plans, i fa el que Ben va creure impossible, s'apropa a ell i posa del revés la seva visió del món i del que és possible.