dimecres, 21 de gener del 2009

Blindness



A CIEGAS (BLINDNESS) dirigida per Fernando Meirelles ("Ciudad de Dios", "El jardinero fiel"), i basada en la novel·la Assaig sobre la ceguesa del Premi Nobel José Saramago, arriba el 6 de març amb un repartiment de luxe:
Julianne Moore, Mark Ruffalo, Gael García Bernal, Alice Braga, y Danny Glover.

Després d’inaugurar la passada edició del Festival Internacional de Cine de Cannes, y aconseguir el Gran Premi del Públic de El Periódico de Catalunya i el Premi al Millor Disseny de Producció del Festival Internacional de Cinema de Catalunya, Sitges 2008, A CIEGAS (BLINDNESS)

De què va?

Una estranya epidèmia de ceguesa sacseja un país. Les primeres víctimes són tancades en un hospital sense rebre explicacions. Entre elles està una dona (Julianne Moore) que, tot i no haver perdut la visió, decideix mantenir-ho en secret per poder acompanyar al seu marit cec (Mark Ruffalo).

1 comentari:

Jordicine ha dit...

Em va encantar! Tinc pendent el post, per quan s'estreni. Fins i tot vaig buscar el llibre de Saramago en què es basa 'Ensayo sobre la ceguera'... ¡I és igual! És la peli que he vist més fidel al llibre que l'inspira. Una abraçada.