divendres, 16 de gener del 2009

Presentadora pels Goya

Jo hi ha nou presentador per la gal·la de lliurament dels Goya 2009, es tracta de Carmen Machi que substituirà (per fi!!!) a José Corbacho, que la va presentar en les dues últimes edicions i, des del meu punt de vista, amb més pena que glòria, però ja dic, és un gust personal cap el Corbacho.


La gal·la tindrà lloc el diumenge 1 de febrer, en el Palau Municipal de Congressos (Camp de les Nacions) de Madrid i estarà dirigida per Manuel Iglesias, que l’ha dirigit els dos anys anteriors. El guió corre a càrrec de David Lillo, Miguel Ángel Lamata, Fernando Navarro, Miguel Ángel Aijón i Arántzazu Zulaika.

Carmen Machi és més coneguda pel paper d’Aída a la sèrie del mateix nom i a Siete Vidas, però també ha fet molta cosa per la gran pantalla, com per exemple: Lo mejor de mi, Lo que sé de Lola, Hable con ella o Vida y color. I en l’actualitat té pendent d’estrena la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, Los abrazos rotos i de començar el rodatge de Pájaros de Papel, el debut com a director de cinema de Emilio Aragón.