dimecres, 19 de novembre del 2014

FRED AL JULIOL (Cold in July)


COLD IN JULY és un thriller amb reminiscències de western contemporani que ha estat dirigit per Jim Mickle i protagonitzat per Michael C. Hall, Sam Shepard i Don Johnson.

La pel·lícula va presentar-se en la Secció Oficial del Festival de Sundance 2014, en la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes 2014 i en el Festival Internacional de Cinema de Sitges 2014 on se'n va endur el Premi al Millor Director en la Secció Oficial Órbita.


Està basada en el best-seller Cold in July de Joe R. Landsdale i explica la història de Richard Dane, un individu corrent, pare de família en una petita ciutat de Texas, que una nit mata en defensa pròpia un lladre que havia entrat a casa seva. El sheriff el felicita i el cas sembla tancat, però el pare del lladre, Russel, un exconvicte amb un llarg historial delictiu, arriba a la ciutat disposat a venjar la mort del seu fill.

Les coses es compliquen quan es descobreix que l'home mort no és el fill de Russel i els dos homes, Dane i Russel, uniran forces per esbrinar qui era el lladre i on està el fill de Russel. En la recerca tindran l'ajuda d'un detectiu de Houston. Els tres descobriran un perillós secret més gran del que cap d'ells podia haver imaginat.

COLD IN JULY s'estrena el 12 de desembre.