divendres, 28 de juny del 2013

ZARAFA


ZARAFA és una de les superproduccions més ambicioses del cinema d'animació europeu, un relat d'amistat i aventures basat en la història real de la primera girafa arribada a França.

Els directors i guionistes són Rémi Bezançon i Jean-Christophe Lie, conegut el primer per haver dirigit pel·lícules com Un feliz acontecimiento i El primer dia de la resta de la nostra vida, i el segon com responsable gràfic de personatges de pel·lícules El jorobado de Nôtre Dame, Hércules o Tarzán.

De què va?

Els nens del poblat es reuneixen al peu del gran baobab on un ancià els explica la història d'amistat entre Maki, un nen de 10 anys, i Zarafa, una girafa orfe que es convertirà en el regal del Patxà d'Egipte al rei de França, però Maki està decidit a retornar la girafa a la seva llar fins i tot arriscant la vida. Durant el llarg viatge que els portarà del Sudan a País, passant per Alexandria, Marsella i els Alps, s'enfrontaran a grans perills. Maki i Zarafa descobreixen que mantenint-se junts, sempre superaran tots aquests perills.