dissabte, 4 d’agost del 2012

ABBOTT Y COSTELLO CONTRA LOS FANTASMAS


Coincidint amb el centenari de Universal Pictures, el 24 d'agost es torna a estrenar la comèdia de terror, ABBOTT Y COSTELLO CONTRA LOS FANTASMAS (Bud Abbott & Lou Costello Meet Frankenstein, 1948) de Charles Barton, protagonitzada per la mítica parella còmic que dóna nom al títol, així com per Lon Chaney Jr., Bela Lugosi i Glenn Strange.
Amb aquesta reposició es vol fer un homenatge a l'època daurada del gènere que va marcar el cinema fantàstic posterior i a cineastes com Tim Burton, Mel Brooks o Roman Polanski.
Bud Abbott i Lou Costello van ser la parella còmica més famosa dels anys 40 i 50 protagonitzant més de 30 pel·lícules, gairebé tots amb la Universal.
En ABBOTT Y COSTELLO CONTRA LOS FANTASMAS, considerada la millor pel·lícula de la parella, viuen una entranyable aventura fantàstica acompanyats dels mítics monstres de la Universal interpretats per les seves grans estrelles de l'època: Bela Lugosi (Dràcula), Lon Chaney Jr. (Home llop) i Glenn Strange (Frankenstein).


De què va?

Els cossos del Compte Dràcula i de Frankenstein viatgen als Estats Units des de Londres per ser exhibits en el Museu del Terror. Chick i Wilbur (Abbott i Costello) són els transportistes encarregats de portar-los. Però aquella nit, les temibles criatures tornen a la vida: Dràcula fuig amb Frankenstein per trobar-li un nou cervell. Per poder-los atrapar, Chick i Wilbur tindran l'ajuda de Larry Talbot, un misteriós personatge del que els convé més estar allunyats d'ell les nits de lluna plena...