dijous, 5 de juliol del 2012

OZ, UN MUNDO DE FANTASÍA (Oz The Great and Powerful)

Primer cartell presentat de la pel·lícula

Disney presenta: Oz, un mundo de fantasía, dirigida per Sam Raimi, recrea els origens del Mag d'Oz, el popular personatge de Frank Baum. Està produïda per Joe Roth, amb guió de Mitchell Kapner i David Lindsay-Abaire. Grant Curtis, Philip steuer i Palak Patel són els productors executius. La pel·lícula s'estrenarà el 8 de març del 2013 als Estats Units.

De què va?

Òscar Diggs (James Franco), un mag de poca volada i de dubtosa reputació, és llençat des de la polsegosa Kansas al brillant País d'Oz. Està convençut que li ha tocat la grossa i que la fama i la fortuna les té a les puntes dels dits. Però les coses canvien quan coneix tres bruixes: Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) i Glinda (Michelle Williams), que no estan gens convençudes que Òscar sigui el gran mag que tot el món estava esperant.

A contracor, Òscar ha d'enfrontar-se als enormes problemes que té el País d'Oz i als seus habitants, i haurà de descobrir qui està del seu costat i qui és el seu enemic abans que sigui massa tard. Utilitzant els seus jocs de màgia amb enginy, fantasia i una mica de bruixeria, Òscar no només es transformarà en el gran i poderós Mag d'Oz sinó també en un home millor.