dijous, 12 de juliol del 2012

MAGIC MIKE





Basada en una història real i ambientada en el món dels strippers masculins, "Magic Mike" està dirigida per Steven Soderbergh i protagonitzada per Channing Tatum ("Dear John", "Step Up"), Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Cody Horn, Olivia Munn, Matt Bomer, Riley Keough, Mangianello Joe, Kevin Nash, Adam Rodríguez.


 
La pel · lícula segueix la història de Mike (Tatum) que pren sota la seva protecció un jove ballarí anomenat The Kid (Alex Pettyfer) i li ensenya el fi art de les festes, de recollir a les dones, i com fer diners fàcils.


De què va?

Mike és un home de molts talents i un munt d'encant que passa els seus dies perseguint el somni americà des de totes les bandes que pugui ocupar-se: des d'arranjar teulades d'habitatges i automòbils fins dissenyar mobles. Però a la nit ... ell és màgia. És el cap de cartell d'una calenta revista només per homes des de fa uns anys en el Xquiside Club amb el seu estil personal i els seus peculiars moviments de ball de la part superior del cos.

Quan veu el potencial d'un noi de 19 anys anomenat The Kid, el posa sota la seva protecció i li ensenya les belles arts de la dansa, les festes, les dones i com fer diners fàcils. Això passa poc temps abans del darrer acte del seu club de fans en ple estiu, una època oberta a un món de diversió, amistat i bons temps.