dimecres, 27 de juny del 2012

MALEFICENT


The Walt Disney Studios va anunciar la setmana passada que el 13 de juny havia començat el rodatge en 3D de MALEFICENT, protagonitzada per Angelina Jolie i dirigida per Robert Stromberg, el dissenyador de producció guanyador de 2 Òscar per Avatar i Alice in Wonderland.

Primera imatge d'Angelina Jolie com a Maleficent
La pel·lícula està protagonitzada, a part de Jolie, per Sharlto Copley (District 9), Elle Fanning (Super 8), Sam Riley (On the road), Imelda Staunton (Vera Drake), Miranda Richardson (The hours), Juno Temple (Atonement) i Lesley Manville (Secrets & lies).

Imatge promocional
MALEFICENT és la història mai explicada de la villana més estimada de la Disney, la dolenta de La Bella dorment (Sleeping Beauty), el clàssic de 1959. La pel·lícula explica els aconteixements que van endurir el seu cor i la van portar a llançar una maledicció sobre la petita Aurora.
Sleeping Beauty (1959)
La guionista és Linda Woolverton que ja ha treballat anteriorment amb la Disney en produccions de gran èxit com El Rei Lleó i La Bella i la Bèstia. El disseny del vestuari córre a càrrec de Anna B. Sheppard que ha estat nominada 2 cops als Òscar per La llista de Schindler i El Pianista. El maquillatge és de Ricj Baker, guanyador de l'Òscar per El planeta dels simis.

L'estrena als USA de MALEFICENT està prevista pel 14 de març de 2014.

1 comentari:

jomateixa ha dit...

Així encara haurem d'esperar un temps...
Ara està de moda tornar als clàssics i transformar-los una mica.