dimarts, 26 de juny de 2012

LA FELICIDAD NUNCA VIENE SOLA (Un bonheur n'arrive jamais seul)LA FELICIDAD NUNCA VIENE SOLA és una fresca comèdia en la que un músic de jazz, Sacha, amant de la vida noctura parisina i amb al·lèrgia als nens, s'enamora perdudament de Charlotte, una sofisticada i atractiva directoria d'una fundació d'art contemporani mare de 3 nens. La química existent entre la parella formada per Sophie Marceau i Gad Elmaleh combinada amb la comèdia converteixen aquesta pel·lícula en una encantadora història sobre els capricis de l'amor i les segones (o terceres) oportunitats.
LA FELICIDAD NUNCA VIENE SOLA està dirigida per James Huth i s'estenarà el 27 de juny a França i el 3 d'agost en el nostre país.


De què va?

Sacha adora els seus amics, tocar el piano i sortir de marxa. Per les nits toca en un club de jazz i sedueix noies joves i atractives. Viu el moment i gaudeix de la vida. Passa de despertadors, d'anells de compromís i de pagar impostos.

Charlotte té tres fills, dos exmarits i dirigeix una fundació d'art contemporani. En la seva vida no hi ha lloc per enamorar-se.

Són extrems oposats, no tenen res en comú... però estan fets l'un per l'altre.