dijous, 26 de gener del 2012

La cazarrecompensas

Katherine Heigl encapçala el repartiment de La cazarrecompensas, format per Jason O'Mara, Daniel Sunjata, Debbie Reynolds, John Leguizamo i Patrick Fischler.

La cazarrecompensas és la segona pel·lícula de Julie Anne Robinson després de dirigir La última canción.

De què va?

Stephanie Plum no té sort. Als seus 30 anys porta 6 mesos sense feina, les deutes li han fet perdre fins i tot el cotxe. Sense diners i desesperada, Stephanie pren una mesura d'urgència: recórrer al indesitjable del seu cosí Vinnie per que li faci un forat en la seva agència de finances. La seva nova feina, de caça recompenses, consistirà en trobar i portar davant de la justícia, els clients que no compareixin als judicis després d'haver estat posats en llibertat. Sense gens d'experiència, assumeix la caça i captura del fugitiu més llest: un ex policia antivici i sospitós d'assassinat, en Joe Morelli, el mateix noi sexy que la va seduir i després deixar tirada al institut.

Caçar a Morelli li permetrà prendre's una agradable revenja (a més d'un bon pessic de diners), però mentre aprèn els trucs de la professió ajudada per Ranger, un atractiu company i expert caça recompenses, també s'adonarà que la causa contra Morelli no està tan clara com sembla.

La cazarrecompensas s'estrenarà el proper 30 de març.