dimecres, 22 de setembre del 2010

Herois

Foto extreta de (clica aquí)
El pròxim 22 d’octubre s’estrena la pel·lícula HEROIS, dirigida per Pau Freixas i protagonitzada per Àlex Brendemühl, Eva Santolaria, Emma Suárez, Lluís Homar i Nerea Camacho. I el debut de Ferran Rull, Álex Monner, Mireia Vilapuig, Joan Sorribes i Marc Balaguer

Herois, va commoure l’audiència del Festival de Màlaga 2010 i va endur-se el Premio del Públic, a més,  també va tenir una gran acollida entre la crítica.

La trama de la pel·lícula gira entorn d'un jove publicista immers en un viatge  contrarellotge per arribar puntual a una important reunió de negocis. Durant el trajecte coneix una noia amb qui, malgrat les seves oposades maneres d'entendre la vida, connectarà i acabarà rememorant l'època més emotiva de la seva infantesa: l'últim estiu que van passar amb la colla.

Descobrirem qui van ser de nens, amb quina intensitat van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es van sentir Herois, quan lluitaven per aconseguir aquella cabana màgica que els podia concedir tots els seus desigs.