dimarts, 2 de juny del 2009

Parchís i una selecció de clàssics en DVD

El 10 de juny surt a la venda per a tots els nostàlgics i frikees varis el pack Parchís. Manga Films edita un complert pack amb les aventures del grup que va marcar a tota una generació. Són quatre pel·lícules i les respectives bandes sonores:



La guerra de los niños; Parchís entra en acción; La segunda guerra de los niños i Las locuras de Parchís.

Ah! I de regal, com no, un parxís amb les fitxes i els daus!

Universal Pictures es llança al classicisme i edita en DVD aquest proper mes de juliol grans clàssics inèdits en aquest format:




Mort en el Nil (1978) basada en la novel·la d’Agatha Christie i protagonitzada per un repartiment de luxe encapcelat per Peter Ustinov.

L’enigma de Manderson (1952), un interessant thriller amb Orson Welles.

Corassa negra (1954) amb Tony Curtis i Janet Leigh

Solter en dificultats (1962), una comèdia romàntica protagonitzada també per Tony Curtis.

Belle de jour (Luis Buñuel, 1967), pel·lícula del cineasta aragonès basada en la novel·la del mateix nom de Joseph Kessel, protagonitzada per Catherine Deneuve i Francisco Rabal i que va guanyar el Lleó d’Or en el Festival de Venècia.

En l’apartat de series de televisió, llega la 2º temporada de "DR WHO", noves aventures d’aquest misteriós Doctor i la seva companya Rose que viatgen per l’espai i el temps amb una cabina telefònica.

I l’estrella de totes les edicions: Els fans de la senyora Fletcher podrem completar la nostra col·lecció amb la 9a temporada de "S’HA ESCRIT UN CRIM" per resoldre els crims més misteriosos de la mà d’aquesta escriptora que val més no tenir-la gaire a prop si no vols trobar-te amb un cadàver al costat.

2 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Anda que no me he bajado eso y mucho más del emule. Sólo por eso, por los montajes audio/vídeo que se curra la gente con títulos que no existen debería existir.

Muy bueno. Por cierto, ¿te acuerdas de aquello de "das más miedo que la Sra. Fletcher, que siempre que aparece muere alguien"?

Un saludo.

Bargalloneta ha dit...

Lo de Parxis!!!
espectacular eh????
no m'ho puc creure!!