dimarts, 14 d’octubre de 2014

MATAR EL MISSATGER (Kill the Messenger)MATAR EL MISSATGER és un thriller dirigit per Michael Cuesta, director i productor de la prestigiosa sèrie de televisió Homeland i està protagonitzat per Jeremy Renner al costat de Michael K. Williams, Ray Liota, Andy Garcia, Paz Vega, Michael Sheen, Rosemarie De Witt i Mary Elizabeth Winstead entre d'altres.

Inspirada en la història real del periodista Gary Webb, la pel·lícula té la seva acció durant la dècada dels 90 quan Webb va destapar amb una sèrie de reportatges la implicació de la CIA en la importació de cocaïna als Estats Units per recaptar fons i finançar les operacions més brutes contra les guerrilles centreamericanes. El guió està basat en el llibre de Gary Weeb i Nick Schou, Kill the Messenger: How the CIA's Crack-Cocaine Controversy Destroyed Journalist Gary Webb.


El periodista Webb, estirant del fil dels foscos origens dels causants de l'epidèmia del crack en els carrers dels Estats Units, acaba acusant la CIA de col·laborar amb els narcotraficants que van introduir la cocaïna en el país i que destinaven els beneficies a amar la Contra nicaragüenca. Tot i les pressions dels caps de la droga i dels agents de la CIA perquè posi fi a les investigacions, Webb les segueix. El seu viatge el porta des de les presons de Califòrnia fins els poblats de Nicaragua, passant pels cercles més alts del poder de Washington, la qual cosa el situa en el punt de mira dels que l'amenacen no només en acabar-li la carrera, sinó també amb la seva família i la seva vida.

ESTRENA 4 DE NOVEMBRE