dijous, 10 de juliol de 2014

LA ABEJA MAYA, LA PELÍCULA


LA ABEJA MAYA, LA PELÍCULA, combina diversió i aventures per a tota la família i reflecteix amb humor la importància de l'amistat, la llibertat i la valentia a través de les peripècies del famós grup d'insectes.

Dirigida per Alex Stadermann, expert en cinema d'animació, adapta a la gran pantalla la nova versió de la sèrie de televisió realitzada en animació en 3D, en la que la curiosa i divertida abella es veurà ficada en trepidants situacions ajudada pel seu amic Willy i els savis consells de Flip, als quals s'afegiran nous personatges com el despistat Crawley, la mandona Zumbina o l'enèrgica vespa Sting.


Maya és una abella molt trapella que no segueix les regles del rusc, entre elles la de no confiar en les vespes que viuen més enllà del prat. Quan desapareix la gelea reial, les vespes són les principals sospitoses i les abelles assenyalen Maya com a còmplice del robatori. Cap de les seves companyes creu en la seva innocència i Willy, el seu millor amic, serà l'únic que li dóna suport.

Junts s'embarcaran en un llarg viatge ple d'aventures fins el rus de les vespes per trobar el vertader culpable. Gràcies a Maya i Willy per fi regnarà l'amistat entre tots els residents del prat.