divendres, 25 d’abril de 2014

CONDENADOS (Devil's Knot)CONDENADOS és un thriller psicològic basat en el cas real dels Tres de West Memphis protagonitzat per Colin Firth, Reese Witherspoon, Stephen Moyer, AMy Ryan, Kevin Durand i Mireille Enos, i dirigit per Atom Egoyan.La pel·lícula està basada en el bestseller de Mara Leveritt que explica el judici i condemna dels adolescents Damien Echols, Jessie Misskelley Jr. i Jason Baldwin pel salvatge assassinat de tres nens de 8 anys en la petita localitat de West Memphis, Arkansas, l'any 1993. Els acusats, tots ells inadaptats socials, es van trobar en el punt de mira d'una societat que reclamava justícia i d'unes forces de l'ordre que, davant de la falta de proves físiques, vinculava els assassinats a un ritus satànic. La història va tenir tots els EEUU pendents durant casis dues dècades i continua essent un dels processos judicials més controvertits.

CONDENADOS es va presentar en el Festival Internacional de Cinema de Toronto i va competir en la Secció Oficial del passat Festival de Cinema de Sant Sebastià i s'estrenarà el 18 de juliol.

De què va?

El brutal assassinat de tres nens porta a un controvertit judici en el que tres adolescents són acusats de matar els nens com part d'un ritual satànic. Però ni la mare d'una de les víctimes (Reese Witherspoon) ni un apassionat investigador (Colin Firth) que treballa per a la defensa creuen que ells siguin els veritables responsables.