diumenge, 16 de febrer del 2014

LES SALAUDS/ BASTARDS


LES SALAUDS/ BASTARDS, és la nova pel·lícula de la directora francesa Claire Denis, assídua dels grans festivals europeus amb films com Una dona a Àfrica, Beau travail o L'intrús. En aquesta ocasió porta a les pantalles una història de venjança, sexe i manipulació amb LES SALAUDS/ BASTARDS que va ser presentada a la secció Un certain regard del passat festival de Cannes.

El repartiment està encapçalat per Vincent Lindon que encarna al comandant d'un petrolier que vol venjar la mort del seu cunyat, i es completa amb Chiara Mastroianni, Lola Crèton i Julie Bataille.


Marco Silvestre, capità d'un petrolier, abandona el vaixell precipitadament per tornar a París a ajudar la seva germana Sandra. El seu cunyat acaba de suïcidar-se, la fàbrica familiar és a punt de la fallida i la seva neboda està ingressada en un hospital psiquiàtric. Sandra acusa Edouard Laporte de ser el responsable de tots els seus mals. Decidit a venjar el dany que ha causat a la seva família, Marco se'n va a viure al mateix edifici on viu l'amant de Laporte. Però Marco no comptava amb els secrets que la seva germana no li ha explicat.