dimecres, 20 de novembre del 2013

AGOSTO (August: Osage County)


El 10 de gener s'estrena AGOST, comèdia àcida protagonitzada per Meryl Streep, Júlia Roberts, Benedict Cumberbatch, Ewan McGregor, San Shepard, Juliette Lewis, Abigail Breslin, Dermot Mulroney, Margo Martindale, Chris Cooper i Julianne Nicholson.


John Wells dirigeix aquesta adaptació de l'enginyosa obra de teatre homònima guanyadora del Premi Pulitzer el 2008 del dramaturg Tracy Letts, que també signa el guió. Agost està produïda, a més, per l'actor George Clooney.

Després de les excel·lents crítiques aconseguides per la cinta en l'estrena al Festival Internacional de Cinema de Torono, Agost va camí de ser una de les pel·lícules favorites dels Òscar del proper any.


Agost ens explica la història dels Wenton, una família les tensions de la qual, les rancúnies i les enveges destaparan els secrets més foscos en una agitada reunió familiar.

Les dones fortes de la família Weston, que porten vides totalment independents, s'han de reunir per una crisi familiar a la casa on van créixer i on viu la dona desequilibrada que les va criar.