dijous, 18 de juliol del 2013

STEPHEN AMELL


Stephen Amell va néixer a Toronto (Canadà) el 8 de maig de 1981. El seu primer paper va ser a la sèrie de televisió Queer as Folk el 2004 on va aparèixer en dos episodis interpretant un monitor d'spinning. 


Entre el 2004 i el 2006 va participar en diverses sèries de televisió (Degrassi: The Next Generation; Missing; Tilt; Beautiful People o Dante's Cove) i aquell mateix any va tenir un paper en la primera pel·lícula també per a televisió, The House Next Door, amb la Lara Flynn Boyle de protagonista. 


Després vindrien The Tracey Fragments; The Cutting Edge: Fire & Ice; Justice for Natalee Holloway i aquest 2013, When Calls the Heart, adaptació d'una sèrie de novel·les de Janette Oke's, de gran èxit al Canadà, produïda per Believe Pictures, una productora cristiana fundada per Briand Bird i Michael Landon Jr.


El 2007 va fer la seva única, de moment, pel·lícula cinematogràfica al costat de Shirley MacLaine, Christopher Plummer i Neve Campbell, Closing The Ring.


Des del gener de 2012 i fins l'actualitat protagonitza la sèrie de televisió Arrow on interpreta el doble paper de Oliver Quenn i el superheroi Green Arrow, que li han reportat tres nominacions als premis NewNowNext Award (Cause You're Hot) i als Teen Choice Award (Actor Fantasy/SF i Breakout Star).