diumenge, 30 de setembre del 2012

THE TALL MAN (L'home de les ombres)


El hombre de las sombras (The tall man) suposa la tornada del director de Marthy's, el francès Pascal Laugier, aquest cop debutant en una pel·lícula rodada en anglès que és una barreja de fets reals sobrenaturals a l'estil de les novel·les d'Stephen King, embolcallant-ho tot amb una capa de misteri i intriga per contar una història d'uns món corrosiu de por i terror fins a revelar una inimaginable veritat.

La pel·lícula està protagonitzada per Jessica Biel (Total Recall, L'equip A), Jodelle Ferland, Stephen McHattie i William B. Davis.

De què va?

Júlia és una infermera que viu en un poble decadent al nord d'EEUU on han desaparegut diversos nens en poc temps sense que ningú sàpiga la causa, excepte els més supersticiosos que atribueixen les desaparicions al Caçador: una fosca figura que s'emporta els nens. 

Quan el fill de Júlia desapareix misteriosament, ella farà tot el possible per recuperar-lo i obtindre respostes als interrogant que aterren el poble: qui és el Caçador i què els passa realment als nens raptats?