dissabte, 31 de març del 2012

¡Por fin solos!



El director de El turista accidental, Grand Canyon i French Kiss, Lawrence Kasdan, ens ofereix un nou retrat de la seva generació i una reflexió sobre el compromís, la família i els extrems als que arribem per ajudar qui més estimem

El repartiment de ¡Por fin solos! és encapçalat per Diane Keaton, Kevin Kline, Dianne Wiest i Richard Jenkins, a més de Sam Shepard, Elisabeth Moss i Ayalet Zurer.

De què va?

En Joseph i la Beth porten molts anys casats i tenen dues filles. Un dia la Beth i una de les seves filles rescaten un gos de l’autopista. Poc temps després, la Beth, que té la síndrome del niu buit i amb un marit absorbit per la seva feina de cirurgià, connecta d’una manera molt especial amb el gos. Però quan Joseph el perd després de la boda de la seva filla, es posa en marxa una recerca frenètica. La Beth, consternada, recorre dels pocs convidats que queden i de la misteriosa jove que té cura de la casa. D’una manera o una altra, tots els membres de la batuda resultaran afectat per aquesta aventura, que els conduirà per camins inesperats, a voltes divertit, a voltes angoixants, i en ocasions profundament emotius.

¡Por fin solos! s’estrenarà l’1 de juny.

1 comentari:

Pakiba ha dit...

En recorda un altre peli que vaig veure,però no m'hen recordó com es diu.