dimecres, 18 d’abril del 2012

Esperando septiembre

Esperando septiembre és una pel·lícula que prescindeix dels costosos processos de producció amb la combinació de tres elements: l'esforç per un somni, la cooperació dels amics i la comunicació directa i lliure. La seva jove directora, Tina Olivares, l'ha produït ella mateixa.

Esperando septiembre està interpretada per Fele Martínez, Natalia Erice, David Tenreiro, Victoria Tenreiro i Ana López, i compta amb una banda sonora amb temes de Jenny & The Mexicats, Muchachito Bombo Infierno, Telephunken, Nolasco, etc.

De què va?

En plena crisi econòmica, Luz troba en una casa en runes, una bossa amb 20 milions de pessetes. Dubta sobre què ha de fer i comparteix la troballa amb quatre dels seus millors amics i tots comproven que les pessetes encara són convertibles en euros al Banc d'Espanya.

Sembla que el diner canviarà la sort de tots ells i comencen a fabular com se'ls gastaran. Però a Luz li remou la consciència, es pregunta qui va viure en aquella casa i si són els estalvis de tota la vida d'algú. El que cap d'ells sospita és que la policia està començant a investigar els primers bitllets canviats.

Esperando septiembre es podrà veure en el Festival de Màlaga el 25 d'abril.