dimarts, 11 de març del 2014

ACABA EL RODATGE DE "TORRENTE 5"

Foto final de rodatge

Ahir va acabar el rodatge a Madrid del nou lliurament de la saga espanyola de més èxit TORRENTE, ja en la cinquena part. Personalment no vaig poder passar de la primera i ja en porten 5.

Escrita, dirigida i protagonitzada pel seu creador, Santiago Segura, Torrente 5, compte amb un ampli repartiment amb noms com Julián López, Angy Fernández, Neus Asensi, Carlos Areces, Jesús Janeiro (el germà del torero) i el conegut actor nord-americà, a qui el seu representat deuria fer una mala passada en aconsellar-li d'acceptar el paper, Alec Baldwin, entre d'altres.

Amb un pressupost de 8,5 milions d'euros, el rodatge d'aquesta cinquena pel·lícula va començar el 25 de novembre i va acabar ahir 10 de març en localitzacions de la Comunitat de Madrid, Ciutat Real i la República Dominicana.

Torrente està confós davant d'una Espanya convulsa i dividida. Ha de trobar respostes en el seu interior per sortir de la confusió. Ah! I també intenta atracar un casino amb una colla d'incompetents.

L'estrena és prevista pel 17 d'octubre, així que ja ho sabeu, apunteu-vos-ho a l'agenda per no perdre-se-la (és irònic).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Y yo que creía que Segura sería como tro Guillermo del toro cuando hizo el primer Torrente...